شناسایی ماده شیمیایی عامل ناباروری در غذاهای مک دونالد

به گزارش نقطه سر خط، نتایج یک آنالیز تازه نشان می دهد، ترکیبات سمی مورد استفاده در ساخت لوله صنعتی و دستکش پلاستیکی در 80 درصد غذاهای مک دونالد،برگر کینگ و Pizza Hut یافت می گردد.

شناسایی ماده شیمیایی عامل ناباروری در غذاهای مک دونالد

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت نقطه سر خط به نقل از دیلی میل، نتایج یک آنالیز تازه نشان می دهد، ترکیبات سمی مورد استفاده در ساخت لوله صنعتی و دستکش پلاستیکی در 80 درصد غذاهای مک دونالد،برگر کینگ و Pizza Hut یافت می گردد.

محققان دانشگاه جرج واشنگتن با آزمایش متوجه شدند، 80 درصد از غذاهای مک دونالد و پیتزا هات حاوی ماده شیمیایی فتالات است که مستقیما به بیماری آسم، ناباروری و کوچکی بیضه مربوط است.

این محققان 64 منوی مک دونالد، برگر کینگ، پیتزا هات، دومینو، تاکوبل و چیپوتل را آزمایش کردند و متوجه شدند اقلامی که با گوشت تهیه شده سطوح بالاتری از فتالات داشته و سیب زمینی سرخ نموده و پیتزا پنیر کمترین فتالات را دارا هستند.

کارشناسان تاکید می نمایند، مردم علاوه بر نگرانی هایی که برای کلسترول، کالری و کربوهیدرات موجود در فست فود دارند، باید درباره ماده شیمیایی فتالات موجود در این غذاها نیز نگران باشند.

فتالات ها گروهی از موادشیمیایی آلی بهم مرتبط هستند که معمولا در صنعت پلاستیک سازی بعنوان مواد نرم نماینده مورد استفاده قرار می گیرند.

به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، مردم با خوردن غذاها و نوشیدنی هایی که با محصولات حاوی فتالات تماس دارند یا با تنفس مستقیم ذرات فتالات در هوا در معرض آسیب های ناشی از آنها قرار می گیرند.

منبع: خبرگزاری فارس

به "شناسایی ماده شیمیایی عامل ناباروری در غذاهای مک دونالد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شناسایی ماده شیمیایی عامل ناباروری در غذاهای مک دونالد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید