طرز تهیه چغرتمه؛ غذای مجذوب کننده گیلانی

به گزارش نقطه سر خط، چغرتمه یک خورشت اصیل شمالی که طعم بسیار خوشمزه و تقریبا شیرینی دارد.

طرز تهیه چغرتمه؛ غذای مجذوب کننده گیلانی

مواد لازم برای تهیه خورشت چغرتمه به شرح زیر است:

مرغ میانه 1 عدد

تخم مرغ 4 عدد

پیاز 2 عدد

زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

پودر دارچین و چوب دارچین به مقدار لازم

آب لیمو یا آب نارنج به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت خورشت چغرتمه:

1. جهت تهیه خورشت چغرتمه ابتدا مرغ را تمیز کنید و بعد از چند تکه کردن، آن را با کمی آب، زردچوبه، فلفل و نمک و ترجیحا تکه ای دارچین بپزید.

2. پیاز را میانه خورد کنید و در تابه سرخ نمایید. زمانی که رنگ پیاز ها کمی تغییر کرد زرچوبه و پودر دارچین را اضافه و تفت میدهیم. بعد از حدود 1 رب تخم مرغ ها را که از قبل با چنگال خوب مخلوط کردیم را به پیاز داغ اضافه میکنیم و مواد را مخلوط و بعد از اینکه تخم مرغ ها خودش را گرفت 2 قاشق زعفران دم کرده را ااضافه و از روی حرارت برمیداریم.

3. مخلوط پیاز داغ را به مرغ پخته شده اضافه میکنیم. سپس در مرحله آخر نمک و فلفل و کمی آب نارنج یا آبلیمو در خورشت میریزیم.

4. در قابلمه را جفت نمیکنیم تا خورشت جا بیوفتد.

فوت و فن ها

  • در صورت تمایل میتوانید مقداری رب گوجه فرنگی به خورشت اضافه کنید که در این حالت خورشت شما از رنگ زعفرانی به رنگ ربی در می آید.
  • اضافه کردن دارچین سلیقه ای است و در صورت تمایل میتوانید آن را حذف کنید
  • این خورشت به صورت غلیظ است و نباید زیاد آب داشته باشد.
  • اگر در هنگام اضافه کردن پیاز داغ به مرغ پخته شده درون قابلمه آب خیلی کم بود مقدار خیلی اندکی آب اضافه نمایید تا مواد مخلوط شود.

منبع: ایرنا

منبع: فرارو

به "طرز تهیه چغرتمه؛ غذای مجذوب کننده گیلانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چغرتمه؛ غذای مجذوب کننده گیلانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید